fbpx

Închiriere platforme conferințe Zoom sau Cisco Webex

Mediul online a devenit locul predilect de întâlnire pentru conferințe în perioada aceasta de criză sanitară. Deseori acest lucru necesită o infrastructură complexă, în funcție de evenimentul pe care dorim să-l organizăm. Puteți organiza conferințe folosind variantele gratuite pe platformele Zoom, Microsoft Teams, Cisco Webex. Dar poate aveți nevoie de traducere simultană în mai multe limbi. Sau de prezentări interactive din diferite locuri ale globului, inserții de animații video. În plus, vreți să transmiteți evenimentul pe Facebook, Youtube sau chiar pe site-ul propriu.

Conferințe pe Zoom sau Cisco Webex

Ne-am adaptat acestor timpuri și suntem în măsură să vă oferim cea mai completă gamă de servicii online pentru conferințe, congrese, simpozioane, seminarii, sesiune de formare sau întâlniri de board.

În cazul în care frecvența întâlnirilor dumneavoastră nu este suficient de mare pentru a achiziționa licențe profesionale pentru diversele platforme (Zoom, Cisco, Microsoft) vă stăm la dispoziție cu infrastructura proprie pe aceste platforme, la prețuri foarte avantajoase, dublate de servicii tehnice de calitate ale unei echipe experimentate deja în acest tip de evenimente.

Evenimentele pot fi dimensionate în funcție de nevoi, de la câțiva zeci de până la 1000 de participanți. De asemenea, pot fi organizat sesiuni în paralel și accesul la eveniment poate fi configurat în funcție de necesitățile dumneavoastră. 

Pentru a afla mai multe informații sau pentru a discuta pentru organizarea unei conferințe pe Zoom sau Cisco Webex apăsați butonul de mai jos.

ro_RO
ro_RO en_US