fbpx

Traducere simultană la distanță

Timpurile s-au schimbat. Ne adaptăm lor. Pandemia de COVID-19 a impulsionat digitalizarea activității. Astfel, interpretariatul cunoaște și el provocări majore. Din fericire, avem soluții pentru toate problemele, iar una din este este traducere simultană la distanță.

Traducere simultană la distanță

Există o multitudine de soluții prin care puteți în continuare să beneficiați de servicii de traducere la distanță, chiar și pentru evenimentele online. Veți avea nevoie în continuare de serviciile profesionale ale unei echipe de interpreți, dar aceștia pot lucra din alte locații.  Astfel, audiența dumneavoastră va putea asculta evenimentul în limba dorită.

Ce este traducerea simultană la distanță (remote interpretation)?

În contextul pandemiei COVID-19, numărul întâlnirilor online, al webinariilor sau al conferințelor s-a multiplicat în mod exponențial, încercând prin aceasta să transformăm distanțarea socială într-o simplă distanțare fizică. În acest context, organizarea întâlnirilor cu participanți din diferite țări, care vorbesc mai multe limbi, poate prezenta anumite dificultăți.

Pentru a răspunde la aceste provocări, am pus la lucru experiența noastră în domeniul închirierii de echipamente de traducere simultană și în organizarea de evenimente și avem mai multe soluții disponibile pentru dumneavoastră. Fie că este vorba de Zoom, Microsoft Teams, Cisco Webex sau sistemul Kudo, vă stăm la dispoziție pentru implementarea unui serviciu remote de traducere simultană.

 

ro_RO
en_US ro_RO